ds. Jelle de Kok is zondag 6 juni verbonden aan de GK te Noordscheschut

Ds Jelle de Kok uit Wilsum is  op zondag 6 juni a.s. voor twee jaar verbonden als ambulant predikant van de Gereformeerde kerk te Noordscheschut. Ds De Kok was tot voor kort in deeltijd interim-predikant van de Protestantse gemeente De Brug in Spijkenisse.

De predikant maakt sinds 1996 deel uit van het landelijke bestuur van het Evangelisch Werkverband om bemoedigingsavonden in heel Nederland op te zetten. Daarnaast promoot hij gemeentegroeigroepen en organiseert hij de landelijke dag van GGG. Tijdens de EW Theologenconferentie op 29 januari 2018 wordt hij door landelijk scriba ds René de Reuver bevestigd als predikant-toeruster binnen de Protestantse Kerk in Nederland namens het Evangelisch Werkverband. Hij verzorgt toerusting voor predikanten, coaching voor kerkenraden en cursussen voor gemeenteleden. Het EW verlangt intens naar een krachtige herleving van de kerk en zet zich in voor geestelijke vernieuwing van de traditionele kerk en met name de Protestantse Kerk in Nederland (PKN).

Als trainer via de stichting Leven uit de Bron begeleidt ds De Kok predikanten en kerkenraden om via geloofsopbouw tot gemeenteopbouw te komen. Daarnaast geeft hij cursussen.

Scroll naar top